Μέχρι και η «Καθημερινή» ζητά από την κυβέρνηση να πει σε ποια ΜΜΕ δόθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ

Tην άρνηση της κυβέρνησης να αποκαλύψει τα ποσά που δόθηκαν ανά ΜΜΕ από τα 20 εκατ. ευρώ της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι», σχολιάζει, και μάλιστα στο κύριο άρθρο της, η γνωστή για την φιλοκυβερνητική της γραμμή «Καθημερινή».

Η «Καθημερινή», του συγκροτήματος Αλαφούζου, ξεκινά το κύριο άρθρο της «επαινώντας» την κυβέρνηση για τη διαχείριση της επιδημίας και της κρίσης στον Έβρο, πριν προχωρήσει στον αληθινό σκοπό του σχολίου, που δεν είναι παρά να της στείλει το μήνυμα ότι πρέπει άμεσα να δημοσιοποιήσει πόσα έδωσε σε ποια ΜΜΕ από τα 20 εκατομμύρια ευρώ του «Μένουμε σπίτι».

Γράφει συγκεκριμένα, ότι εκτός από τις παλινωδίες για τα περί ανασχηματισμού, « …αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ αφήνοντας έτσι να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά».

Το ερώτημα βέβαια είναι για πόσο ακόμα ο Στ. Πέτσας και ο Κυρ. Μητσοτάκης θα πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, πριν αποκαλύψουν τι έδωσαν, σε ποιους και γιατί…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί